Personeelsfeest Dendermonde

Een zalig plaatsje bij Dendermonde voor stijlvolle personeelsfeesten

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor bijvoorbeeld een personeelsfeest wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Dendermonde gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Dendermonde is uitermate geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinschalige events zoals personeelsfeesten in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een droomplek voor uw personeelsfeest. Indien het zonnetje van de partij is, is de prima onderhouden en majestueuze tuin een must. Bij slecht weer is er natuurlijk niets verloren. Het statige landhuis met z’n prachtige interieur heeft erg veel te bieden. Iedere kamer in het huis in landelijke stijl is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een personeelsfeest een onvergetelijk succes te maken. Uw personeelsfeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) 100% in orde zijn.

Een fijn personeelsfeest in stijl

Er is bij Dendermonde geen mooiere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een personeelsfeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in personeelsfeesten bezitten we alle troefkaarten om van ieder event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw personeelsfeest een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch personeelsfeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw personeelsfeest ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw personeelsfeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw personeelsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw personeelsfeest bij Dendermonde bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk personeelsfeest te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol personeelsfeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een personeelsfeest in intieme kring. Dus, als u een personeelsfeest wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.