Personeelsfeest Aalst

Stijlvolle personeelsfeesten in Nieuwenbos bij Aalst

Nieuwenbos is een fantastische en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een personeelsfeest voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons prachtige landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Aalst is perfect voor (iets) kleinere, chique personeelsfeesten. Ons oergezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een mooie locatie voor een personeelsfeest in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u de gasten uitnodigen in de unieke en fraai aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw gasten een personeelsfeest die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de uitgelezen droomlocatie om gezellig een personeelsfeest te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw personeelsfeest op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een intiem personeelsfeest in stijl bij Aalst

Onze ploeg weet perfect wat allemaal onontbeerlijk is om van een personeelsfeest een eclatant succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een personeelsfeest. Onze mensen verzorgen met kunde en schwung uw personeelsfeest tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder personeelsfeest, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk personeelsfeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw personeelsfeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw personeelsfeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw personeelsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw personeelsfeest bij Aalst bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: excellente ligging voor een stijlvol personeelsfeest

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een personeelsfeest in intieme kring. Kortom, als u een personeelsfeest in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.