Pensioensviering Opstal

Stijlvolle pensioensvieringen in Nieuwenbos bij Opstal

Bent u op zoek naar een ideale plek om een pensioensviering te laten plaatsvinden vlakbij Opstal? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Nieuwenbos absoluut een goede optie. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Opstal heeft alles in huis om van een pensioensviering een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 mensen, zijn heel geschikt voor het houden van pensioensvieringen. Het adembenemend mooie domein van het oude landhuis is natuurlijk een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt imponeren met een chique pensioensviering in een authentieke stijl en setting in het landhuis bij Opstal. Kort gezegd, voor een onvergetelijk pensioensviering bij Opstal, slechts één locatie: Nieuwenbos! In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen.

Onze immense tuinen aan het landhuis vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft uw pensioensviering nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Opstal ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een intiem pensioensviering in stijl

Ons ervaren team weet als geen ander wat nodig is om van een pensioensviering een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan ons knusse, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een pensioensviering. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw pensioensviering tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder pensioensviering, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek pensioensviering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw pensioensviering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw pensioensviering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw pensioensviering bij Opstal bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk pensioensviering te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: eerste klas ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een pensioensviering in intieme kring. Kortom, als u een pensioensviering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.