Pensioensviering Meise

Stijlvolle pensioensvieringen in Nieuwenbos bij Meise

Nieuwenbos is een prachtige en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een pensioensviering voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons magnifieke landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Meise leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique pensioensvieringen. Ons oergezellige landhuis (stijlvol, gezellig en huiselijk) is een prachtlocatie voor een pensioensviering in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u uw genodigden uitnodigen in de bijzondere en met veel zorg aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het gezellige landhuis biedt meer dan voldoende troeven om al uw genodigden een pensioensviering die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de uitgelezen droomlocatie om gezellig een pensioensviering te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw pensioensviering naar een ongezien hoog niveau.

Een fijn pensioensviering in stijl bij Meise

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat onontbeerlijk is om van een pensioensviering een onovertroffen succes te maken. Geen betere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een pensioensviering. Ons personeel verzorgt met veel vakmanschap uw pensioensviering tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder pensioensviering, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek pensioensviering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw pensioensviering ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw pensioensviering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw pensioensviering bij Meise bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk pensioensviering te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: exquise ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een pensioensviering in intieme kring. Dus, als u een pensioensviering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.