Pensioensviering Londerzeel

Nieuwenbos: Voor pensioensviering in stijl bij Londerzeel

Op zoek naar een knappe gelegenheid om een pensioensviering te organiseren bij Londerzeel? Dan is wellicht het gerenommeerde Nieuwenbos ongetwijfeld een interessante optie. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Londerzeel heeft alles in huis om van een pensioensviering een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste kamers voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 gasten, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen. Het sprookjesachtige domein van het oude landhuis is uiteraard een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique pensioensviering in een authentieke stijl en setting in het landhuis bij Londerzeel. Dus, voor een gedroomd pensioensviering bij Londerzeel, slechts één locatie: Nieuwenbos! In samenspraak met u leveren wij maatwerk. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen.

De uitgestrekte tuinen aan het landhuis bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft uw pensioensviering nog dat tikkeltje meer cachet. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen vlakbij Londerzeel ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een fijn pensioensviering in stijl

Er is bij Londerzeel geen mooiere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een pensioensviering.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in pensioensvieringen beschikken we over alle troeven om van ieder event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verdiend. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw pensioensviering een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect pensioensviering

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw pensioensviering ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw pensioensviering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw pensioensviering bij Londerzeel bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk pensioensviering te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: charmante ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een pensioensviering in intieme kring. Dus, als u een pensioensviering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.