Pensioensviering Lede

Stijlvolle pensioensvieringen in Nieuwenbos bij Lede

Wie een prachtige feestlocatie voor bijvoorbeeld een pensioensviering zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Lede gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Lede is bijzonder geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals pensioensvieringen in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtlocatie voor uw pensioensviering. Indien het zonnetje van de partij is, is de netjes onderhouden en uitgestrekte tuin een troef. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend geen man overboord. Het imposante landhuis met wondermooi interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke ruimte in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een pensioensviering een eclatant succes te maken. Uw pensioensviering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een intiem pensioensviering in stijl

Ons ervaren team weet exact wat allemaal nodig is om van een pensioensviering een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit knusse, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden te ontvangen voor een pensioensviering. Onze ervaren mensen verzorgen met veel vakmanschap uw pensioensviering tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder pensioensviering, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk pensioensviering

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw pensioensviering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw pensioensviering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw pensioensviering bij Lede bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk pensioensviering te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een pensioensviering in intieme kring. Kortom, als u een pensioensviering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.