Pensioensviering Haaltert

Stijlvolle pensioensvieringen in Nieuwenbos bij Haaltert

Nieuwenbos is een prachtige en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een pensioensviering voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons magnifieke landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Haaltert leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique pensioensvieringen. Ons gezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een ideale plek voor een pensioensviering in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u de gasten uitnodigen in de bijzondere en fraai aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het erg gezellige landhuis biedt vele troeven om al uw gasten een pensioensviering die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de ideale droomlocatie om in alle gezelligheid een pensioensviering te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw pensioensviering naar een ongezien hoog niveau.

Een intiem pensioensviering in stijl

Het team van Nieuwenbos weet als geen ander wat onontbeerlijk is om van uw pensioensviering een onovertroffen succes te maken. Geen betere plek dan dit gezellige, mooi ingerichte landhuis om gasten welkom te heten voor een pensioensviering. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw pensioensviering tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder pensioensviering, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect pensioensviering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw pensioensviering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw pensioensviering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw pensioensviering bij Haaltert bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk pensioensviering te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een pensioensviering in intieme kring. Dus, als u een pensioensviering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.