Pensioensviering Geraardsbergen

Fantastische locatie voor een pensioensviering bij Geraardsbergen

Nieuwenbos is een prachtige en zeer gezellige locatie waar u in stijl een pensioensviering voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons prachtige landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Geraardsbergen is perfect voor (iets) kleinere, chique pensioensvieringen. Ons gezellige landhuis (huiselijk en gezellig) is een ideale plek voor een pensioensviering in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u de gasten ontvangen in de bijzondere en met veel zorg aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het erg gezellige landhuis biedt vele troeven om al uw genodigden een pensioensviering die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de ideale droomlocatie om in alle gezelligheid een pensioensviering te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw pensioensviering op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een mooi pensioensviering in stijl

Er is bij Geraardsbergen geen mooiere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een pensioensviering.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in pensioensvieringen bezitten we alle troefkaarten om van ieder evenement iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw pensioensviering iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk pensioensviering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw pensioensviering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw pensioensviering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw pensioensviering bij Geraardsbergen bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk pensioensviering te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: exquise ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een pensioensviering in intieme kring. Kortom, als u een pensioensviering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.