Pensioensviering Gent

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Gent !

Toevallig op zoek naar een geschikte stek om een pensioensviering te laten doorgaan vlakbij Gent? In dat geval is voor u het chique Nieuwenbos gegarandeerd een goede keuze. Dit verborgen pareltje in de buurt van Gent heeft alles in huis om van een pensioensviering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 gasten, zijn zeer geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen. Het fraaie domein van het statige landhuis is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een pensioensviering in een authentieke omkadering en stijl in het landhuis bij Gent. Dus, voor een gedroomd pensioensviering bij Gent, slechts één locatie: Nieuwenbos! In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen.

Onze ruime tuinen aan het landhuis bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent uw pensioensviering nog dat tikkeltje meer cachet. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen vlakbij Gent ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een mooi pensioensviering in stijl bij Gent

Onze ploeg weet exact wat onontbeerlijk is om van een pensioensviering een eclatant succes te maken. Geen beter denkbare plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een pensioensviering. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw pensioensviering tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder pensioensviering, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect pensioensviering

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw pensioensviering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw pensioensviering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw pensioensviering bij Gent bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk pensioensviering te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: gunstige: fantastische ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een pensioensviering in intieme kring. Kortom, als u een pensioensviering wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.