Pensioensviering Dendermonde

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Dendermonde !

Bent u op zoek naar een knappe plaats om een pensioensviering te organiseren in de buurt van Dendermonde? Dan is wellicht het fraaie Nieuwenbos absoluut een geschikte optie. Dit mooie, rustige oord nabij Dendermonde beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een overweldigend succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste zalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 mensen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen. Het mooie gebied van het oude landhuis is vanzelfsprekend een fantastische troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique pensioensviering in een unieke stijl en setting in het landhuis nabij Dendermonde. Kortom, voor een gedroomd pensioensviering bij Dendermonde, 1 locatie: Nieuwenbos! In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen.

De immense (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent uw pensioensviering nog dat tikkeltje meer cachet. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Dendermonde ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een intiem pensioensviering in stijl

Er is bij Dendermonde geen mooiere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een pensioensviering.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in pensioensvieringen beschikken we over alle troefkaarten om van elk evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw pensioensviering iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect pensioensviering

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw pensioensviering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw pensioensviering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw pensioensviering bij Dendermonde bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk pensioensviering te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een pensioensviering in intieme kring. Kortom, als u een pensioensviering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.