Pensioensviering Brussel

Stijlvolle pensioensvieringen in Nieuwenbos bij Brussel

Aan het speuren naar een leuke plaats om een pensioensviering te vieren bij Brussel? Dan is wellicht het fraaie Nieuwenbos absoluut een interessante uitkomst. Deze rustige locatie vlakbij Brussel beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste ruimtes voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 personen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen. Het sprookjesachtige domein van het klassieke landhuis is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique pensioensviering in een authentieke omkadering en stijl in het landhuis nabij Brussel. Kort samengevat, voor een perfect pensioensviering bij Brussel, slechts één locatie: Nieuwenbos. In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen.

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft uw pensioensviering nog dat beetje meer ‘cachet’. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Brussel ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een mooi pensioensviering in stijl

Er is bij Brussel geen betere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een pensioensviering.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in pensioensvieringen beschikken we over alle troefkaarten om van ieder event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw pensioensviering een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk pensioensviering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw pensioensviering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw pensioensviering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw pensioensviering bij Brussel bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk pensioensviering te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: bijzondere ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een pensioensviering in intieme kring. Kortom, als u een pensioensviering in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.