Pensioensviering Asbeek

Een idyllisch plaatsje nabij Asbeek voor chique pensioensvieringen

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Asbeek kunt u terecht als u een onvergetelijk pensioensviering wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de aangename omgeving van Asbeek is een ideale plek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme pensioensvieringen te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus pensioensviering. De prachtige tuin is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat geen reden tot paniek. In het stijlvolle landhuis kunt u het gezellig maken met uw gasten op uw pensioensviering. Bij Nieuwenbos hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een intiem pensioensviering in stijl bij Asbeek

Er is bij Asbeek geen betere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een pensioensviering.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in pensioensvieringen bezitten we alle troefkaarten om van ieder evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw pensioensviering iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek pensioensviering

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw pensioensviering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw pensioensviering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw pensioensviering bij Asbeek bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk pensioensviering te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een pensioensviering in intieme kring. Kortom, als u een pensioensviering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.