Pensioensviering Aalst

Een idyllisch plekje nabij Aalst voor chique pensioensvieringen

Nieuwenbos is een fantastische en zeer gezellige locatie waar u in stijl een pensioensviering voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons magnifieke landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Aalst is perfect voor (iets) kleinere, chique pensioensvieringen. Ons gezellige landhuis (stijlvol, gezellig en huiselijk) is een droomlocatie voor een pensioensviering in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u uw genodigden uitnodigen in de bijzondere en met veel zorg aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het erg gezellige buitenverblijf biedt meer dan voldoende troeven om al uw gasten een pensioensviering die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de uitgelezen droomlocatie om gezellig een pensioensviering te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw pensioensviering naar een ongezien hoog niveau.

Een intiem pensioensviering in stijl

Onze ploeg weet exact wat nodig is om van uw pensioensviering een eclatant succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons knusse, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een pensioensviering. Onze mensen verzorgen met kunde en schwung uw pensioensviering tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder pensioensviering, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk pensioensviering

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw pensioensviering ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw pensioensviering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw pensioensviering bij Aalst bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk pensioensviering te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitzonderlijke ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een pensioensviering in intieme kring. Dus, als u een pensioensviering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.