Pensioensviering Wemmel

Stijlvolle pensioensvieringen in Nieuwenbos bij Wemmel

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor bijvoorbeeld een pensioensviering wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Wemmel gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Wemmel is heel geschikt voor de meer intiemere, iets kleinschalige events zoals pensioensvieringen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een droomplek voor uw pensioensviering. Als het zonnetje schijnt, is de prima onderhouden en fraaie tuin een must. Bij slecht weer is er uiteraard niets verloren. Het imposante landhuis met wondermooi interieur heeft erg veel te bieden. Iedere kamer in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een pensioensviering een eclatant succes te maken. Uw pensioensviering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een mooi pensioensviering in stijl

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat allemaal onontbeerlijk is om van uw pensioensviering een onovertroffen succes te maken. Geen betere locatie dan dit knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden welkom te heten voor een pensioensviering. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw pensioensviering tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder pensioensviering, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch pensioensviering

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw pensioensviering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw pensioensviering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw pensioensviering bij Wemmel bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk pensioensviering te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: exquise ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een pensioensviering in intieme kring. Kortom, als u een pensioensviering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.