Pensioensviering Steenvoort

Nieuwenbos: Voor pensioensviering in stijl bij Steenvoort

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een pensioensviering zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Steenvoort gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Steenvoort is heel geschikt voor de meer intiemere, iets kleinschalige evenementen zoals pensioensvieringen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtplek voor uw pensioensviering. Indien het zonnetje van de partij is, is de goed onderhouden en prachtige tuin een must. Bij minder weer is er uiteraard geen man overboord. Het statige landhuis met z’n prachtige interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke ruimte in het huis in landelijke stijl is fraai in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een pensioensviering een eclatant succes te maken. Uw pensioensviering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een mooi pensioensviering in stijl bij Steenvoort

Ons ervaren team weet als geen ander wat allemaal onontbeerlijk is om van uw pensioensviering een eclatant succes te maken. Geen beter denkbare plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een pensioensviering. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw pensioensviering tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder pensioensviering, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect pensioensviering

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw pensioensviering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw pensioensviering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw pensioensviering bij Steenvoort bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk pensioensviering te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: betoverende ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een pensioensviering in intieme kring. Kortom, als u een pensioensviering wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.