Pensioensviering Roosdaal

Indrukwekkende locatie voor een pensioensviering bij Roosdaal

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor bijvoorbeeld een pensioensviering zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Roosdaal gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Roosdaal is zeer geschikt voor de meer intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) evenementen zoals pensioensvieringen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtplek voor uw pensioensviering. Wanneer het zonnetje van de partij is, is de goed onderhouden en uitgestrekte tuin een troef. Bij minder weer is er uiteraard geen man overboord. Het fraaie landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke kamer in het huis in landelijke stijl is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een pensioensviering een onvergetelijk succes te maken. Uw pensioensviering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een intiem pensioensviering in stijl

Ons ervaren team weet perfect wat allemaal nodig is om van een pensioensviering een weergaloos succes te maken. Geen betere locatie dan dit knusse, stijlvol ingerichte buitenverblijf om gasten welkom te heten voor een pensioensviering. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw pensioensviering tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder pensioensviering, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk pensioensviering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw pensioensviering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw pensioensviering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw pensioensviering bij Roosdaal bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk pensioensviering te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: gunstige: fantastische ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een pensioensviering in intieme kring. Dus, als u een pensioensviering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.