Pensioensviering Opwijk

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Opwijk !

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor onder andere een pensioensviering zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Opwijk gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Opwijk is uitermate geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinschalige events zoals pensioensvieringen in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtplek voor uw pensioensviering. Indien de zon van de partij is, is de prima onderhouden en majestueuze tuin een troef. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het fraaie landhuis met wondermooi interieur heeft erg veel te bieden. Iedere ruimte in het landhuis is fraai afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een pensioensviering een onvergetelijk succes te maken. Uw pensioensviering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) op en top in orde zijn.

Een fijn pensioensviering in stijl

Er is bij Opwijk geen mooiere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een pensioensviering.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in pensioensvieringen hebben we alle troefkaarten om van ieder event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw pensioensviering iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch pensioensviering

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw pensioensviering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw pensioensviering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw pensioensviering bij Opwijk bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk pensioensviering te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: voortreffelijke ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een pensioensviering in intieme kring. Dus, als u een pensioensviering wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.