Pensioensviering Lebbeke

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Lebbeke !

Nieuwenbos is een prachtige en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een pensioensviering voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons magnifieke landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Lebbeke leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique pensioensvieringen. Ons gezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een mooie locatie voor een pensioensviering in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u uw genodigden uitnodigen in de unieke en fraai aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het gezellige buitenverblijf biedt meer dan voldoende troeven om al uw gasten een pensioensviering die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de uitgelezen plek om gezellig een pensioensviering te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw pensioensviering op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een mooi pensioensviering in stijl bij Lebbeke

Er is bij Lebbeke geen mooiere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een pensioensviering.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in pensioensvieringen beschikken we over alle troefkaarten om van ieder event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw pensioensviering een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch pensioensviering

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw pensioensviering ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw pensioensviering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw pensioensviering bij Lebbeke bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk pensioensviering te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitmuntende ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een pensioensviering in intieme kring. Kortom, als u een pensioensviering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.