Pensioensviering Denderleeuw

Nieuwenbos: Voor pensioensviering in stijl bij Denderleeuw

Bent u op zoek naar een mooie gelegenheid om een pensioensviering te laten doorgaan bij Denderleeuw? Dan is het chique Nieuwenbos gegarandeerd een interessante tip. Deze rustige locatie gelegen bij Denderleeuw beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste kamers voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 genodigden, zijn helemaal geschikt voor pensioensvieringen. Het fraaie gebied van het statige landhuis is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met een pensioensviering in een authentieke stijl en locatie in het landhuis bij Denderleeuw. Dus, voor een fantastisch pensioensviering bij Denderleeuw, één locatie: Nieuwenbos! In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen.

De immense (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent uw pensioensviering nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen bij Denderleeuw ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een fijn pensioensviering in stijl bij Denderleeuw

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat allemaal onontbeerlijk is om van uw pensioensviering een eclatant succesverhaal te maken. Geen betere plek dan ons knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten welkom te heten voor een pensioensviering. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw pensioensviering tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder pensioensviering, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect pensioensviering

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw pensioensviering ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw pensioensviering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw pensioensviering bij Denderleeuw bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk pensioensviering te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: sprookjesachtige ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een pensioensviering in intieme kring. Dus, als u een pensioensviering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.