Pensioensviering Affligem

Een zalig plaatsje nabij Affligem voor chique pensioensvieringen

Als u een geschikte oplossing zoekt bij Affligem om bijvoorbeeld een pensioensviering te houden, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een prachtige omgeving bij Affligem stijlvolle pensioensvieringen voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een pensioensviering in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in dit landhuis zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw pensioensviering. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een pensioensviering. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl pensioensvieringen vieren.

Een fijn pensioensviering in stijl bij Affligem

Er is bij Affligem geen betere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een pensioensviering.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in pensioensvieringen beschikken we over alle troefkaarten om van elk event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw pensioensviering iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect pensioensviering

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw pensioensviering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw pensioensviering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw pensioensviering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw pensioensviering bij Affligem bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk pensioensviering te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: exquise ligging voor een stijlvol pensioensviering

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een pensioensviering in intieme kring. Kortom, als u een pensioensviering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.