Meeting Ternat

Indrukwekkende locatie voor een meeting bij Ternat

Aan het speuren naar een ideale gelegenheid om een meeting te vieren nabij Ternat? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Nieuwenbos zonder enige twijfel een interessante optie. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Ternat heeft alles om van een meeting een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 feestvierders, zijn prima geschikt voor het organiseren van meetings. Het schitterende domein van het klassieke landhuis is vanzelfsprekend een fantastische troef indien u uw gasten wilt imponeren met een chique meeting in een authentieke stijl en setting in het landhuis nabij Ternat. Kortom, voor een onvergetelijk meeting bij Ternat, 1 adres: Nieuwenbos. In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde meetings.

De ruime (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent uw meeting nog dat tikkeltje meer cachet. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Ternat ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een fijn meeting in stijl bij Ternat

Er is bij Ternat geen betere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een meeting.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in meetings hebben we alle troeven om van elk evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw meeting een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch meeting

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw meeting ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw meeting. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw meeting werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw meeting bij Ternat bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk meeting te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een meeting in intieme kring. Dus, als u een meeting in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.