Meeting Steenvoort

Stijlvolle locatie voor een meeting bij Steenvoort

Bent u op zoek naar een leuke gelegenheid om een meeting te vieren in de buurt van Steenvoort? In dat geval is voor u het gerenommeerde Nieuwenbos zonder enige twijfel een goede optie. Deze rustige locatie bij Steenvoort is helemaal uitgerust om van een meeting een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestruimtes voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 personen, zijn helemaal geschikt voor meetings. Het sprookjesachtige gebied van het oude landhuis is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique meeting in een authentieke stijl en setting in het landhuis bij Steenvoort. Dus, voor een op en top perfect meeting bij Steenvoort, één locatie: Nieuwenbos! In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde meetings.

De ruime (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent uw meeting nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Steenvoort ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een mooi meeting in stijl bij Steenvoort

Er is bij Steenvoort geen mooiere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een meeting.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in meetings hebben we alle troefkaarten om van ieder event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw meeting een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect meeting

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw meeting ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw meeting. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw meeting alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw meeting bij Steenvoort bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk meeting te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: exquise ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een meeting in intieme kring. Dus, als u een meeting wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.