Meeting Roosdaal

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Roosdaal !

Bent u op zoek naar een fraaie plaats om een meeting te houden bij Roosdaal? In dat geval is wellicht het Nieuwenbos gegarandeerd een geschikte keuze. Deze prachtplek gelegen bij Roosdaal is helemaal uitgerust om van een meeting een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste kamers voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 mensen, zijn prima geschikt voor meetings. Het sprookjesachtige domein van het oude landhuis is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een fraai meeting in een unieke omkadering en stijl in het landhuis nabij Roosdaal. Kort samengevat, voor een fantastisch meeting bij Roosdaal, slechts één adres: Nieuwenbos! In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde meetings.

Onze immense tuinen aan het landhuis vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent uw meeting nog dat beetje meer ‘cachet’. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen bij Roosdaal ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een intiem meeting in stijl bij Roosdaal

Onze ploeg weet exact wat allemaal onontbeerlijk is om van uw meeting een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te ontvangen voor een meeting. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw meeting tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder meeting, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch meeting

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw meeting ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw meeting. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw meeting werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw meeting bij Roosdaal bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk meeting te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: voortreffelijke ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een meeting in intieme kring. Dus, als u een meeting in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.