Meeting Mollem

Een wondermooi plekje bij Mollem voor klassevolle meetings

Nieuwenbos is een prachtige en zeer gezellige locatie waar u in stijl een meeting voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons magnifieke landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Mollem leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique meetings. Ons oergezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een toplocatie voor een meeting in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u uw genodigden ontvangen in de unieke en fraai aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het erg gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw genodigden een meeting die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de ideale droomlocatie om gezellig een meeting te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw meeting naar een ongezien hoog niveau.

Een mooi meeting in stijl bij Mollem

Het team van Nieuwenbos weet exact wat onontbeerlijk is om van een meeting een onovertroffen succes te maken. Geen betere plek dan dit gezellige, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden welkom te heten voor een meeting. Ons personeel verzorgt met veel vakmanschap uw meeting tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder meeting, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk meeting

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw meeting ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw meeting. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw meeting werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw meeting bij Mollem bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk meeting te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: kostelijke ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een meeting in intieme kring. Dus, als u een meeting wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.