Meeting Meise

Nieuwenbos: Voor meeting in stijl bij Meise

Wie zoekt naar een geschikte locatie om in stijl een meeting te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Meise. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten verwelkomen op exclusieve, intieme meeting voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw meeting zullen overdonderd worden in het feeërieke en huiselijke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft indien de weersomstandigheden het toelaten. Maar niet getreurd bij minder goeie weersomstandigheden. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd event. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk prachtige parels die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw meeting-gasten. Kortom, dit landhuis/buitenverblijf is de uitgelezen locatie voor een Meeting in stijl.

Een mooi meeting in stijl

Ons ervaren team weet perfect wat onontbeerlijk is om van een meeting een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan dit gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om gasten te verwelkomen voor een meeting. Ons personeel verzorgt met veel vakmanschap uw meeting tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder meeting, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch meeting

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw meeting ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw meeting. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw meeting werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw meeting bij Meise bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk meeting te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: volmaakte ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een meeting in intieme kring. Kortom, als u een meeting wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.