Meeting Londerzeel

Nieuwenbos: Voor meeting in stijl bij Londerzeel

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor onder andere een meeting zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Londerzeel gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Londerzeel is heel geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals meetings in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een topplek voor uw meeting. Wanneer de zon van de partij is, is de prima onderhouden en fraaie tuin een must. Bij slecht weer is er natuurlijk geen man overboord. Het fraaie landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke kamer in het huis in landelijke stijl is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een meeting een onvergetelijk succes te maken. Uw meeting zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een mooi meeting in stijl bij Londerzeel

Ons ervaren team weet als geen ander wat nodig is om van uw meeting een weergaloos succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te ontvangen voor een meeting. Ons personeel verzorgt met vakmanschap uw meeting tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder meeting, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk meeting

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw meeting ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw meeting. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw meeting alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw meeting bij Londerzeel bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk meeting te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitgelezen ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een meeting in intieme kring. Dus, als u een meeting wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.