Meeting Liedekerke

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Liedekerke !

Nieuwenbos is een prachtige en zeer stijlvolle locatie waar u in stijl een meeting voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons magnifieke landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Liedekerke leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique meetings. Ons gezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een mooie locatie voor een meeting in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u uw genodigden uitnodigen in de bijzondere en fraai aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het erg gezellige buitenverblijf biedt meer dan voldoende troeven om al uw gasten een meeting die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de uitgelezen plek om gezellig een meeting te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw meeting op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een intiem meeting in stijl bij Liedekerke

Het team van Nieuwenbos weet exact wat allemaal nodig is om van uw meeting een eclatant succesverhaal te maken. Geen betere plek dan ons gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten te verwelkomen voor een meeting. Ons personeel verzorgt met vakmanschap uw meeting tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder meeting, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch meeting

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw meeting ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw meeting. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw meeting werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw meeting bij Liedekerke bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk meeting te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: heerlijke ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een meeting in intieme kring. Dus, als u een meeting in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.