Meeting Kobbegem

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Kobbegem !

Op zoek naar een knappe stek om een meeting te vieren in de buurt van Kobbegem? In dat geval is voor u het gerenommeerde Nieuwenbos absoluut een prima tip. Dit mooie, rustige oord nabij Kobbegem heeft alles in huis om van een meeting een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste zalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 personen, zijn uitermate geschikt voor meetings. Het mooie domein van het oude landhuis is uiteraard een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique meeting in een unieke stijl en setting in het landhuis nabij Kobbegem. Dus, voor een perfect meeting bij Kobbegem, 1 adres: Nieuwenbos. In samenspraak met u leveren wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde meetings.

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent uw meeting nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Kobbegem ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een fijn meeting in stijl bij Kobbegem

Er is bij Kobbegem geen betere plek dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een meeting.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in meetings beschikken we over alle troeven om van ieder event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verdiend. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw meeting iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk meeting

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw meeting ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw meeting. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw meeting alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw meeting bij Kobbegem bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk meeting te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitzonderlijke ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een meeting in intieme kring. Dus, als u een meeting wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.