Meeting Herne

Een zalig plekje bij Herne voor stijlvolle meetings

Wie een prachtige feestlocatie voor bijvoorbeeld een meeting wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Herne gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gerenommeerde Nieuwenbos bij Herne is zeer geschikt voor de meer intiemere, iets kleinschalige evenementen zoals meetings in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een droomplek voor uw meeting. Indien de zon van de partij is, is de prima onderhouden en majestueuze tuin een troef. Bij slecht weer is er natuurlijk niets verloren. Het fraaie landhuis met z’n prachtige interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere ruimte in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een meeting een onvergetelijk succes te maken. Uw meeting zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) op en top in orde zijn.

Een mooi meeting in stijl

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat nodig is om van een meeting een eclatant succes te maken. Geen betere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen voor een meeting. Ons personeel verzorgt met veel vakmanschap uw meeting tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder meeting, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch meeting

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw meeting ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw meeting. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw meeting alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw meeting bij Herne bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk meeting te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: betoverende ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een meeting in intieme kring. Dus, als u een meeting in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.