Meeting Halle

Een idyllisch plaatsje bij Halle voor chique meetings

Op zoek naar een leuke plek om een meeting te organiseren bij Halle? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Nieuwenbos absoluut een prima optie. Deze rustige locatie vlakbij Halle is helemaal uitgerust om van een meeting een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 feestvierders, zijn zeer geschikt voor meetings. Het fraaie gebied van het statige landhuis is natuurlijk een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt imponeren met een meeting in een authentieke stijl en setting in het landhuis nabij Halle. Kort samengevat, voor een gedroomd meeting bij Halle, 1 adres: Nieuwenbos. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde meetings.

Onze immense (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent uw meeting nog dat beetje meer ‘cachet’. Bovendien hebben wij een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Halle ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een fijn meeting in stijl

Onze ploeg weet perfect wat allemaal onontbeerlijk is om van een meeting een weergaloos succes te maken. Geen betere locatie dan dit gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten te ontvangen voor een meeting. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw meeting tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder meeting, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk meeting

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw meeting ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw meeting. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw meeting alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw meeting bij Halle bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk meeting te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: betoverende ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een meeting in intieme kring. Kortom, als u een meeting wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.