Meeting Geraardsbergen

Een idyllisch plekje bij Geraardsbergen voor stijlvolle meetings

Nieuwenbos is een prachtige en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een meeting voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons magnifieke landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Geraardsbergen leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique meetings. Ons gezellige landhuis (huiselijk en gezellig) is een droomlocatie voor een meeting in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u de gasten uitnodigen in de unieke en met veel zorg aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het gezellige landhuis biedt vele troeven om al uw gasten een meeting die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de ideale plek om gezellig een meeting te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw meeting op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een intiem meeting in stijl bij Geraardsbergen

Ons ervaren team weet exact wat allemaal nodig is om van uw meeting een onovertroffen succes te maken. Geen betere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te ontvangen voor een meeting. Onze mensen verzorgen met kunde en schwung uw meeting tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder meeting, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch meeting

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw meeting ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw meeting. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw meeting alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw meeting bij Geraardsbergen bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk meeting te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een meeting in intieme kring. Dus, als u een meeting wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.