Meeting Brussel

Nieuwenbos: Voor meeting in stijl bij Brussel

Nieuwenbos is een prachtige en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een meeting voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons majestueuze landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Brussel is perfect voor (iets) kleinere, chique meetings. Ons gezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een mooie locatie voor een meeting in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u de gasten uitnodigen in de unieke en fraai aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het erg gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw genodigden een meeting die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de ideale plek om in alle gezelligheid een meeting te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw meeting naar een ongezien hoog niveau.

Een fijn meeting in stijl bij Brussel

Er is bij Brussel geen mooiere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een meeting.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in meetings beschikken we over alle troeven om van ieder event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw meeting iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch meeting

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw meeting ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw meeting. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw meeting alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw meeting bij Brussel bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk meeting te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: mooie ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een meeting in intieme kring. Kortom, als u een meeting in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.