Meeting Wemmel

Stijlvolle locatie voor een meeting bij Wemmel

Aan het speuren naar een fraaie plek om een meeting te laten doorgaan vlakbij Wemmel? In dat geval is het fraaie Nieuwenbos gegarandeerd een goede keuze. Dit verborgen pareltje bij Wemmel is helemaal uitgerust om van een meeting een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste zalen voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 genodigden, zijn prima geschikt voor meetings. Het sprookjesachtige domein van het statige landhuis is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een fraai meeting in een unieke stijl en setting in het landhuis bij Wemmel. Kortom, voor een perfect meeting bij Wemmel, slechts één adres: Nieuwenbos. In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde meetings.

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft uw meeting nog dat tikkeltje meer cachet. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wemmel ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een fijn meeting in stijl

Onze ploeg weet perfect wat allemaal onontbeerlijk is om van een meeting een weergaloos succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit knusse, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden welkom te heten voor een meeting. Onze mensen verzorgen met kunde en schwung uw meeting tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder meeting, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect meeting

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw meeting ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw meeting. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw meeting alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw meeting bij Wemmel bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk meeting te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitmuntende ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een meeting in intieme kring. Kortom, als u een meeting in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.