Meeting Ninove

Stijlvolle meetings in Nieuwenbos bij Ninove

Aan het speuren naar een knappe stek om een meeting te doen plaatsvinden bij Ninove? Dan is wellicht het chique Nieuwenbos zonder enige twijfel een interessante tip. Dit mooie, rustige oord nabij Ninove heeft alles in huis om van een meeting een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste zalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 personen, zijn prima geschikt voor meetings. Het adembenemend mooie gebied van het statige landhuis is uiteraard een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een fraai meeting in een unieke stijl en locatie in het landhuis nabij Ninove. Dus, voor een fantastisch meeting bij Ninove, 1 locatie: Nieuwenbos! In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde meetings.

De uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft uw meeting nog dat beetje meer ‘cachet’. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Ninove ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een fijn meeting in stijl bij Ninove

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat allemaal nodig is om van een meeting een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om gasten te ontvangen voor een meeting. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw meeting tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder meeting, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect meeting

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw meeting ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw meeting. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw meeting werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw meeting bij Ninove bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk meeting te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: heerlijke ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een meeting in intieme kring. Kortom, als u een meeting wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.