Meeting Lierde

Het mooiste plekje nabij Lierde voor stijlvolle meetings

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor bijvoorbeeld een meeting wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Lierde gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Lierde is zeer geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals meetings in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtlocatie voor uw meeting. Wanneer het zonnetje van de partij is, is de goed onderhouden en uitgestrekte tuin een troef. Bij minder weer is er vanzelfsprekend geen man overboord. Het imposante landhuis met z’n prachtige interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere ruimte in het landhuis is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een meeting een eclatant succes te maken. Uw meeting zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een intiem meeting in stijl bij Lierde

Er is bij Lierde geen betere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een meeting.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in meetings beschikken we over alle troeven om van elk evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw meeting een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch meeting

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw meeting ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw meeting. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw meeting werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw meeting bij Lierde bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk meeting te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: heerlijke ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een meeting in intieme kring. Dus, als u een meeting wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.