Meeting Erpe-Mere

Indrukwekkende locatie voor een meeting bij Erpe-Mere

Aan het speuren naar een mooie plaats om een meeting te houden in de buurt van Erpe-Mere? In dat geval is voor u het chique Nieuwenbos absoluut een prima keuze. Deze fraaie oase van rust vlakbij Erpe-Mere is helemaal uitgerust om van een meeting een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van meetings. Het adembenemend mooie gebied van het authentieke landhuis is uiteraard een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique meeting in een authentieke omkadering en stijl in het landhuis nabij Erpe-Mere. Kortom, voor een op en top perfect meeting bij Erpe-Mere, 1 locatie: Nieuwenbos. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde meetings.

De ruime tuinen aan het landhuis vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent uw meeting nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen vlakbij Erpe-Mere ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een mooi meeting in stijl

Onze ploeg weet perfect wat allemaal onontbeerlijk is om van een meeting een onovertroffen succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit knusse, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden welkom te heten voor een meeting. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw meeting tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder meeting, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch meeting

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw meeting ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw meeting. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw meeting werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw meeting bij Erpe-Mere bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk meeting te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitmuntende ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een meeting in intieme kring. Dus, als u een meeting wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.