Meeting Dilbeek

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Dilbeek !

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Dilbeek kunt u terecht als u een onvergetelijk meeting wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons authentieke landhuis in de aangename omgeving van Dilbeek is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme meetings te organiseren. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus meeting. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het gezellig maken met uw gasten op uw meeting. Bij Nieuwenbos hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een fijn meeting in stijl bij Dilbeek

Ons ervaren team weet exact wat onontbeerlijk is om van uw meeting een weergaloos succesverhaal te maken. Geen betere plek dan dit knusse, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden welkom te heten voor een meeting. Ons personeel verzorgt met veel vakmanschap uw meeting tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder meeting, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek meeting

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw meeting ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw meeting. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw meeting werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw meeting bij Dilbeek bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk meeting te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een meeting in intieme kring. Dus, als u een meeting in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.