Meeting Denderleeuw

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Denderleeuw !

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een meeting zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Denderleeuw gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gerenommeerde Nieuwenbos bij Denderleeuw is uitermate geschikt voor de iets intiemere, iets kleinschalige evenementen zoals meetings in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtlocatie voor uw meeting. Als de zon van de partij is, is de prima onderhouden en prachtige tuin een must. Bij slecht weer is er uiteraard niets verloren. Het imposante landhuis met wondermooi interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere ruimte in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een meeting een onvergetelijk succes te maken. Uw meeting zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) op en top in orde zijn.

Een intiem meeting in stijl bij Denderleeuw

Er is bij Denderleeuw geen mooiere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een meeting.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in meetings bezitten we alle troeven om van elk event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw meeting iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek meeting

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw meeting ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw meeting. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw meeting werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw meeting bij Denderleeuw bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk meeting te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: voortreffelijke ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een meeting in intieme kring. Dus, als u een meeting wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.