Meeting Brakel

Een idyllisch plekje nabij Brakel voor chique meetings

Als u een geschikte plaats zoekt bij Brakel om bijvoorbeeld een meeting te organiseren, voor maximaal 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een prachtige omgeving bij Brakel prachtige meetings voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een meeting in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in Nieuwenbos zullen indruk maken op de genodigden van uw meeting. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een meeting. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl meetings vieren.

Een intiem meeting in stijl bij Brakel

Er is bij Brakel geen mooiere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een meeting.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in meetings beschikken we over alle troefkaarten om van elk event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw meeting iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch meeting

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw meeting ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw meeting. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw meeting alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw meeting bij Brakel bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk meeting te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitmuntende ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een meeting in intieme kring. Kortom, als u een meeting wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.