Meeting Asse

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Asse !

Bent u op zoek naar een ideale plek om een meeting te organiseren in de buurt van Asse? Dan is het gerenommeerde Nieuwenbos gegarandeerd een prima optie. Deze prachtplek bij Asse is helemaal uitgerust om van een meeting een eclatant succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor meetings. Het sprookjesachtige domein van het statige landhuis is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique meeting in een authentieke stijl en locatie in het landhuis nabij Asse. Kortom, voor een fantastisch meeting bij Asse, 1 adres: Nieuwenbos. In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde meetings.

De uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent uw meeting nog dat tikkeltje extra cachet. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Asse ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een mooi meeting in stijl bij Asse

Er is bij Asse geen mooiere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een meeting.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in meetings hebben we alle troeven om van ieder evenement iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw meeting een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch meeting

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw meeting ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw meeting. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw meeting alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw meeting bij Asse bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk meeting te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: bijzondere ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een meeting in intieme kring. Kortom, als u een meeting in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.