Meeting Aalst

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Aalst !

Nieuwenbos is een fantastische en zeer stijlvolle locatie waar u in stijl een meeting voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons magnifieke landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Aalst is perfect voor (iets) kleinere, chique meetings. Ons gezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een toplocatie voor een meeting in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u de gasten uitnodigen in de bijzondere en fraai aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het erg gezellige buitenverblijf biedt meer dan voldoende troeven om al uw gasten een meeting die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de uitgelezen plek om in alle gezelligheid een meeting te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw meeting op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een mooi meeting in stijl bij Aalst

Er is bij Aalst geen betere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een meeting.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in meetings beschikken we over alle troeven om van elk evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw meeting een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek meeting

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw meeting ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw meeting. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw meeting werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw meeting bij Aalst bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk meeting te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitmuntende ligging voor een stijlvol meeting

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een meeting in intieme kring. Dus, als u een meeting wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.