Lunchvergadering Wemmel

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Wemmel !

Toevallig op zoek naar een knappe plaats om een lunchvergadering te vieren nabij Wemmel? Dan is het Nieuwenbos absoluut een geschikte tip. Deze fraaie oase van rust bij Wemmel is helemaal uitgerust om van een lunchvergadering een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 genodigden, zijn zeer geschikt voor het houden van lunchvergaderingen. Het sprookjesachtige gebied van het oude landhuis is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een lunchvergadering in een unieke stijl en setting in het landhuis bij Wemmel. Kort gezegd, voor een fantastisch lunchvergadering bij Wemmel, 1 locatie: Nieuwenbos. In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lunchvergaderingen.

De ruime (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft uw lunchvergadering nog dat beetje extra ‘cachet’. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen vlakbij Wemmel ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een mooi lunchvergadering in stijl

Het team van Nieuwenbos weet exact wat onontbeerlijk is om van uw lunchvergadering een eclatant succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan dit gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te ontvangen voor een lunchvergadering. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw lunchvergadering tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder lunchvergadering, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch lunchvergadering

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw lunchvergadering ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw lunchvergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw lunchvergadering bij Wemmel bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk lunchvergadering te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitgelezen ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lunchvergadering in intieme kring. Dus, als u een lunchvergadering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.