Lunchvergadering Roosdaal

Stijlvolle lunchvergaderingen in Nieuwenbos bij Roosdaal

Nieuwenbos is een prachtige en uitermate gezellige locatie waar u in stijl een lunchvergadering voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons statige landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Roosdaal is perfect voor (iets) kleinere, chique lunchvergaderingen. Ons gezellige landhuis (stijlvol, gezellig en huiselijk) is een ideale plek voor een lunchvergadering in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u de gasten uitnodigen in de bijzondere en fraai aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het gezellige buitenverblijf biedt meer dan voldoende troeven om al uw genodigden een lunchvergadering die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de ideale droomlocatie om gezellig een lunchvergadering te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw lunchvergadering op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een fijn lunchvergadering in stijl bij Roosdaal

Onze ploeg weet als geen ander wat allemaal nodig is om van een lunchvergadering een weergaloos succes te maken. Geen betere locatie dan dit gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te ontvangen voor een lunchvergadering. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw lunchvergadering tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder lunchvergadering, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect lunchvergadering

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw lunchvergadering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lunchvergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw lunchvergadering bij Roosdaal bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk lunchvergadering te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: bijzondere ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lunchvergadering in intieme kring. Dus, als u een lunchvergadering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.