Lunchvergadering Mollem

Nieuwenbos: Voor lunchvergadering in stijl bij Mollem

Op zoek naar een mooie gelegenheid om een lunchvergadering te organiseren nabij Mollem? In dat geval is wellicht het Nieuwenbos ongetwijfeld een prima optie. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Mollem beschikt over alle troeven om van een lunchvergadering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van lunchvergaderingen. Het fraaie domein van het oude landhuis is vanzelfsprekend een fantastische bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique lunchvergadering in een authentieke stijl en setting in het landhuis bij Mollem. Kort gezegd, voor een op en top perfect lunchvergadering bij Mollem, één adres: Nieuwenbos! In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lunchvergaderingen.

De uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft uw lunchvergadering nog dat beetje meer cachet. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Mollem ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een fijn lunchvergadering in stijl bij Mollem

Onze ploeg weet perfect wat allemaal onontbeerlijk is om van uw lunchvergadering een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om gasten te verwelkomen voor een lunchvergadering. Ons personeel verzorgt met veel vakmanschap uw lunchvergadering tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder lunchvergadering, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek lunchvergadering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw lunchvergadering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lunchvergadering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw lunchvergadering bij Mollem bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk lunchvergadering te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: gunstige: fantastische ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lunchvergadering in intieme kring. Dus, als u een lunchvergadering in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.