Lunchvergadering Malderem

Het beste plekje nabij Malderem voor stijlvolle lunchvergaderingen

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Malderem kunt u terecht als u een onvergetelijk lunchvergadering wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons authentieke landhuis in de aangename omgeving van Malderem is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme lunchvergaderingen te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus lunchvergadering. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het gezellig maken met uw gasten op uw lunchvergadering. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een intiem lunchvergadering in stijl bij Malderem

Ons ervaren team weet als geen ander wat allemaal onontbeerlijk is om van een lunchvergadering een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te ontvangen voor een lunchvergadering. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw lunchvergadering tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder lunchvergadering, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek lunchvergadering

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw lunchvergadering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw lunchvergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw lunchvergadering bij Malderem bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk lunchvergadering te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: superbe ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lunchvergadering in intieme kring. Kortom, als u een lunchvergadering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.