Lunchvergadering Haaltert

Een wondermooi plaatsje bij Haaltert voor klassevolle lunchvergaderingen

Wie een prachtige feestlocatie voor onder andere een lunchvergadering wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Haaltert gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Haaltert is uitermate geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) evenementen zoals lunchvergaderingen in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtlocatie voor uw lunchvergadering. Als de zon schijnt, is de prima onderhouden en prachtige tuin een must. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het imposante landhuis met z’n prachtige interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere ruimte in het huis in landelijke stijl is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een lunchvergadering een onvergetelijk succes te maken. Uw lunchvergadering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) 100% in orde zijn.

Een mooi lunchvergadering in stijl bij Haaltert

Ons ervaren team weet exact wat nodig is om van uw lunchvergadering een eclatant succes te maken. Geen betere locatie dan ons gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten te verwelkomen voor een lunchvergadering. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw lunchvergadering tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder lunchvergadering, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch lunchvergadering

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw lunchvergadering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lunchvergadering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw lunchvergadering bij Haaltert bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk lunchvergadering te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: exquise ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lunchvergadering in intieme kring. Dus, als u een lunchvergadering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.