Lunchvergadering Geraardsbergen

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Geraardsbergen !

Wie zoekt naar de meest geschikte locatie om in stijl een lunchvergadering te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Geraardsbergen. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten ontvangen op exclusieve, intieme lunchvergadering voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw lunchvergadering zullen overdonderd worden in het feeërieke en huiselijke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft indien de weersomstandigheden het toelaten. Maar niet getreurd bij minder goeie weersomstandigheden. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd evenement. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk afgewerkte pareltjes die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw lunchvergadering-gasten. Kortom, dit landhuis/buitenverblijf is de uitgelezen locatie voor een Lunchvergadering in stijl.

Een mooi lunchvergadering in stijl

Er is bij Geraardsbergen geen mooiere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een lunchvergadering.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in lunchvergaderingen beschikken we over alle troefkaarten om van ieder evenement iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw lunchvergadering een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk lunchvergadering

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw lunchvergadering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lunchvergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw lunchvergadering bij Geraardsbergen bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk lunchvergadering te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: sprookjesachtige ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lunchvergadering in intieme kring. Dus, als u een lunchvergadering wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.