Lunchvergadering Gent

Stijlvolle lunchvergaderingen in Nieuwenbos bij Gent

Wie een prachtige feestlocatie voor onder andere een lunchvergadering wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Gent gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Gent is uitermate geschikt voor de meer intiemere, iets kleinschalige evenementen zoals lunchvergaderingen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtlocatie voor uw lunchvergadering. Wanneer het zonnetje van de partij is, is de goed onderhouden en uitgestrekte tuin een troef. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het imposante landhuis met z’n prachtige interieur heeft erg veel te bieden. elke ruimte in het landhuis is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een lunchvergadering een onvergetelijk succes te maken. Uw lunchvergadering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) 100% in orde zijn.

Een mooi lunchvergadering in stijl bij Gent

Er is bij Gent geen betere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een lunchvergadering.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in lunchvergaderingen bezitten we alle troefkaarten om van elk evenement iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw lunchvergadering iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk lunchvergadering

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw lunchvergadering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lunchvergadering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw lunchvergadering bij Gent bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk lunchvergadering te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitzonderlijke ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lunchvergadering in intieme kring. Dus, als u een lunchvergadering wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.