Lunchvergadering Dilbeek

Een zalig plekje nabij Dilbeek voor chique lunchvergaderingen

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Dilbeek kunt u terecht als u een onvergetelijk lunchvergadering wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons authentieke landhuis in de aangename omgeving van Dilbeek is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme lunchvergaderingen te organiseren. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus lunchvergadering. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het stijlvolle landhuis kunt u het gezellig maken met uw gasten op uw lunchvergadering. Bij Nieuwenbos hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een fijn lunchvergadering in stijl

Het team van Nieuwenbos weet als geen ander wat nodig is om van uw lunchvergadering een eclatant succesverhaal te maken. Geen betere plek dan ons gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te ontvangen voor een lunchvergadering. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw lunchvergadering tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder lunchvergadering, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect lunchvergadering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw lunchvergadering ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lunchvergadering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw lunchvergadering bij Dilbeek bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk lunchvergadering te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lunchvergadering in intieme kring. Dus, als u een lunchvergadering wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.