Lunchvergadering Opwijk

Exclusieve locatie voor een lunchvergadering bij Opwijk

Als u een geschikte plaats zoekt bij Opwijk om bijvoorbeeld een lunchvergadering te houden, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een geweldige omgeving bij Opwijk stijlvolle lunchvergaderingen voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een lunchvergadering in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in Nieuwenbos zullen indruk maken op de genodigden van uw lunchvergadering. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een lunchvergadering. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl lunchvergaderingen vieren.

Een mooi lunchvergadering in stijl

Er is bij Opwijk geen mooiere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een lunchvergadering.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in lunchvergaderingen hebben we alle troeven om van ieder event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw lunchvergadering iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk lunchvergadering

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw lunchvergadering ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw lunchvergadering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw lunchvergadering bij Opwijk bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk lunchvergadering te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: sprookjesachtige ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lunchvergadering in intieme kring. Dus, als u een lunchvergadering wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.